Handleidingen voor LitterMaid Kattenbakken

Hieronder staan alle modellen LitterMaid Kattenbakken waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waarom mogen zwangere vrouwen de kattenbak niet verschonen? Geverifieerd

In de ontlasting van katten kan een parasiet zitten die in het ergste geval kan zorgen voor een miskraam of het overlijden van het kind. Het dragen van handschoenen helpt hier niet tegen.

Ik vind dit nuttig (3) Lees meer

Hoe vaak moet een kattenbak worden schoongemaakt? Geverifieerd

Het handhaven van een consistente schoonmaakroutine is van cruciaal belang, waarbij het vuile kattenbakvulling met uitwerpselen en urine minstens één keer per dag moet worden verwijderd en de hele bak wekelijks grondig moet worden schoongemaakt.

Ik vind dit nuttig (2) Lees meer

Laatste comments

Handleiding LitterMaid LM950 Kattenbak
Pauline leclerc 23-01-2022
Hoe vervang ik de batterijen?


(Vertaald door Google)
LitterMaid LM950 Kattenbak