HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor Konijnenhokken

Hieronder staan alle merken Konijnenhokken waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe vaak moet ik een konijnenhok schoonmaken? Geverifieerd
Het is aan te raden het konijnenhok tenminste 2 keer per week schoon te maken. Verwijder dagelijks de met urine doordrenkte bedding.

Ik vind dit nuttig (14) Lees meer
Tot welke temperaturen kan mijn konijn buiten in het hok blijven? Geverifieerd
Een konijn kan tot -20°C buiten blijven. Let er bij deze lage temperaturen wel op dat het drinkwater niet bevriest en zorg dat het hok niet te veel wind vangt. Aan de andere kant kan het vanaf een buitentemperatuur van 24°C te warm worden in het hok. Zorg ervoor dat het hok niet direct in de zon staat en leg eventueel een natte handdoek over het hok. Bij te extreme temperaturen is het aan te raden het dier naar binnen te halen.

Ik vind dit nuttig (13) Lees meer