Handleidingen voor AEG Excentrische schuurmachines

Hieronder staan alle modellen AEG Excentrische schuurmachines waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Moet ik gehoorbescherming dragen bij het gebruik van een schuurmachine? Geverifieerd
Dat is wel verstandig. Hoewel de hoeveelheid lawaai die een schuurmachine produceert verschilt per merk en model, kan langdurige blootstelling aan lawaai voor blijvende gehoorschade zorgen. Het is daarom goed om altijd gehoorbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (1)
Moet ik oogbescherming dragen bij het gebruik van een schuurmachine? Geverifieerd
Ja. Bij het schuren kunnen kleine restanten opvliegen. Als deze in een oog komen kan dit voor blijvende oogschade zorgen. Het is daarom nodig om altijd oogbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (1)
Moet ik een stofmasker dragen bij het gebruik van een schuurmachine? Geverifieerd
Ja. Bij het schuren komt stof vrij dat schadelijk kan zijn voor de luchtwegen. Sommige oppervlakken kunnen bij het schuren ook chemische stoffen vrijlaten, zoals verf en lak. Ook hiervoor is het verstandig een stofmasker te dragen.

Ik vind dit nuttig (1)