HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor Heteluchtpistolen

Hieronder staan alle merken Heteluchtpistolen waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik schade aan het oppervlak waarop ik het heteluchtpistool gebruik voorkomen? Geverifieerd
Om schade aan het oppervlak te voorkomen, is het belangrijk om het heteluchtpistool in beweging te houden en op de juiste afstand van het oppervlak te houden. Ook is het raadzaam om bij het werken met delicate materialen een lagere temperatuurstand te gebruiken en een hittebestendig schild te gebruiken.

Ik vind dit nuttig (0)
Wat zijn de tekenen van een storing in het heteluchtpistool? Geverifieerd
Tekenen van een storing in het heteluchtpistool zijn onder meer een gebrek aan warmte, een afname van de warmteafgifte, een ongebruikelijke geur of vonken die uit het heteluchtpistool komen. Als u een van deze tekenen opmerkt, koppelt u het heteluchtpistool los en gebruikt u het niet meer.

Ik vind dit nuttig (0)