HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor Alto Hogedrukreinigers

Hieronder staan alle modellen Alto Hogedrukreinigers waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik mijn hogedrukreiniger gebruiken om mijn auto mee te wassen? Geverifieerd
Ja dat kan. Houd de hogedrukreiniger wel op mininaal 20 centimeter van de auto en gebruik een druk van maximaal 110 Bar.

Ik vind dit nuttig (787)
Waar staat PSI voor? Geverifieerd
PSI staat voor Pound per Square Inch, wat de hoeveelheid druk aangeeft. Hoe meer PSI een hogedrukreiniger kan leveren, hoe krachtiger het kan reinigen.

Ik vind dit nuttig (161)
Hoe bewaar ik een hogedrukreiniger tijdens de winter? Geverifieerd
Een hogedrukreiniger is een product met onderdelen waar water doorheen loopt. Laat hem voor opslag dus altijd helemaal leeglopen om vorstschade te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat er geen vorstschade plaatsvindt, kun je een hogedrukreiniger het beste op een vorstvrije plek bewaren.

Ik vind dit nuttig (160)