HandleidingKwijt Log in

Handleiding Electrolux EWFLJL3 Waterzuiveraar

Handleiding voor je Electrolux EWFLJL3 Waterzuiveraar nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 12.54 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Electrolux EWFLJL3 Waterzuiveraar vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Electrolux EWFLJL3 Waterzuiveraar?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Electrolux EWFLJL3 Waterzuiveraar. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Electrolux. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Electrolux EWFLJL3 Waterzuiveraar in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Electrolux
Model EWFLJL3
Categorie Waterzuiveraars
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 12.54 MB

Alle handleidingen voor Electrolux Waterzuiveraars
Meer handleidingen voor Waterzuiveraars

Veelgestelde vragen over Electrolux EWFLJL3 Waterzuiveraar

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik wil graag weten hoe oud mijn Electrolux apparaat is, hoe doe ik dat? Geverifieerd

De leeftijd van uw apparaat kunt u achterhalen door middel van het serienummer. Deze is te vinden op het typeplaatje. Het eerste cijfer geeft het jaartal aan (bijv: 1 = 2001) en de twee cijfers daarna de productieweek (bijv: 35 = week 35 van het desbetreffende jaar). Zo betekent bijvoorbeeld serienummer 13500016 dat het apparaat in week 35 van 2001 geproduceerd is.

Ik vind dit nuttig (823) Lees meer

Welke stoffen verwijdert een waterzuiveraar uit het water? Geverifieerd

Dit is afhankelijk van het merk en model waterzuiveraar. Over het algemeen werken waterzuiveraars met een proces dat 'Omgekeerde Osmose' (RO) wordt genoemd. Hierdoor worden zelfs zeer kleine deeltjes uit het water gefilterd. Ook worden mineralen uit het water gehaald. Waterzuiveraars kunnen ook met UV-licht werken. Deze waterzuiveraars richten zich vooral op het doden van micro-organismen.

Ik vind dit nuttig (8) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Electrolux EWFLJL3 Waterzuiveraar. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Electrolux EWFLJL3 Waterzuiveraar

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën