HandleidingKwijt Log in

Handleiding Electrolux EWFSJ2 Waterzuiveraar

Handleiding voor je Electrolux EWFSJ2 Waterzuiveraar nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 8.5 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Electrolux EWFSJ2 Waterzuiveraar vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Electrolux EWFSJ2 Waterzuiveraar?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Electrolux
Model EWFSJ2
Categorie Waterzuiveraars
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 8.5 MB

Veelgestelde vragen over Electrolux EWFSJ2 Waterzuiveraar

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik wil graag weten hoe oud mijn Electrolux apparaat is, hoe doe ik dat? Geverifieerd
De leeftijd van uw apparaat kunt u achterhalen door middel van het serienummer. Deze is te vinden op het typeplaatje. Het eerste cijfer geeft het jaartal aan (bijv: 1 = 2001) en de twee cijfers daarna de productieweek (bijv: 35 = week 35 van het desbetreffende jaar). Zo betekent bijvoorbeeld serienummer 13500016 dat het apparaat in week 35 van 2001 geproduceerd is.

Ik vind dit nuttig (787)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Electrolux EWFSJ2 Waterzuiveraar. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Electrolux EWFSJ2 Waterzuiveraar