EUSSO UPL5500 Powerline adapter

Handleiding voor je EUSSO UPL5500 Powerline adapter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0,53 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de EUSSO UPL5500 Powerline adapter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit EUSSO product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wanneer gebruik je een powerline adapter? Geverifieerd
Een powerline adapter kun je gebruiken om je thuisnetwerk te verspreiden door je huis. Heb je geen zin om kabels te trekken of is de WiFi verbinding niet overal even goed, dan is het gebruik van een powerline adapter mogelijk een goede oplossing.

Ik vind dit nuttig (90)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door EUSSO.