Handleiding Eyenimal Small Voederautomaat

Handleiding voor je Eyenimal Small Voederautomaat nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.14 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Eyenimal Small Voederautomaat vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Eyenimal product?
Ja Nee
67%
33%
6 stemmen

Praat mee over dit product

Peter Huge 05-09-2019
Goed produkt. De kat zeurt niet meer om eten want wij zijn daar met de komst van het apparaat niet meer verantwoordelijk voor :-). Vraag: af en toe staat ineens EE:EE op de display in plaats van de tijd. Als ik de knop ‘SET’ druk dan licht de display weer met de juiste tijd op. Wat betekenen die 4 E’tjes?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Dominique Freslier 02-04-2022
Hallo, kun je me vertellen hoe ik de programmering kan annuleren? Door de distributieschema's aan te passen, waarbij de voorinschrijvingen behouden blijven, worden de distributies vermenigvuldigd. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw terugkeer, Met vriendelijke groeten D Freslier

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Sandrine joucla. 25-04-2022
Zelfs met kleine kroketten crasht het de hele tijd

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Eyenimal Small Voederautomaat