HandleidingKwijt Log in

Handleiding Fantec DroidTV C4 Mediaspeler

Handleiding voor je Fantec DroidTV C4 Mediaspeler nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.43 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Fantec DroidTV C4 Mediaspeler vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Fantec DroidTV C4 Mediaspeler?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Fantec
Model DroidTV C4
Categorie Mediaspelers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.43 MB

Veelgestelde vragen over Fantec DroidTV C4 Mediaspeler

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Maakt het uit op welke HDMI poort ik mijn mediaspeler aansluit? Geverifieerd
In principe kun je een mediaspeler op elke HDMI poort aansluiten. Het apparaat is vervolgens te gebruiken door in het menu van de televisie de desbetreffende poort te selecteren.

Ik vind dit nuttig (3)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Mediaspelers. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw Fantec DroidTV C4 Mediaspeler.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Fantec DroidTV C4 Mediaspeler. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Fantec DroidTV C4 Mediaspeler