FERM ATM1039 Verfspuit

Handleiding voor je FERM ATM1039 Verfspuit nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.18 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de FERM ATM1039 Verfspuit vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit FERM product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoeveel verf gebruikt een verfspuit ten opzichte van een verfroller? Geverifieerd
Verfspuiten gebruiken doorgaans minder verf dan met traditioneel rollen.

Ik vind dit nuttig (36)
Kan ik ook een andere vloeistof zoals lak in een verfspuit doen? Geverifieerd
Dit is niet bij alle modellen mogelijk. Er zijn wel specifieke modellen die geschikt zijn voor andere vloeistoffen zoals lak. Controleer dit altijd vantevoren. Voor verschillende vloeistoffen zijn vaak ook verschillende opzetstukken verkrijgbaar die gemaakt zijn om een optimaal resultaat te behalen.

Ik vind dit nuttig (31)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door FERM.