HandleidingKwijt Log in

Handleiding Fieldmann FZN 2505-E Heggenschaar

Handleiding voor je Fieldmann FZN 2505-E Heggenschaar nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.2 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Fieldmann FZN 2505-E Heggenschaar vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Fieldmann product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe weet ik of mijn heggenschaar bot is? Geverifieerd
Als takken worden meegetrokken in plaats van gesneden is de heggenschaar bot en moet deze geslepen worden.

Ik vind dit nuttig (220)
Hoe slijp ik de messen van mijn heggenschaar? Geverifieerd
Het slijpen van de messen van uw heggenschaar is belangrijk om de prestaties en efficiëntie van het gereedschap te behouden. Om de messen te slijpen, hebt u een vijl of slijpsteen nodig die speciaal is ontworpen voor het type mes van uw heggenschaar.

Ik vind dit nuttig (38)
Hoe voorkom ik roestvorming op de messen van mijn heggenschaar? Geverifieerd
Roest kan de messen van uw heggenschaar beschadigen, waardoor de prestaties en levensduur afnemen. Om roestvorming te voorkomen, moet u de messen na elk gebruik grondig reinigen en drogen en op een droge, schone plaats bewaren. U kunt ook overwegen om een ​​beschermende laag, zoals olie of een roestwerend middel, op de messen aan te brengen voordat u ze opbergt.

Ik vind dit nuttig (11)
Hoe smeer ik de messen van mijn heggenschaar? Geverifieerd
Het smeren van de messen van uw heggenschaar helpt wrijving en slijtage te verminderen en verlengt de levensduur van het gereedschap. Gebruik een hoogwaardige smeerolie die speciaal is ontwikkeld voor heggenscharen en breng na elk gebruik een kleine hoeveelheid aan op de messen.

Ik vind dit nuttig (10)

Praat mee over dit product

Handleiding Fieldmann FZN 2505-E Heggenschaar