Fitbit Ionic Sporthorloge

Handleiding voor je Fitbit Ionic Sporthorloge nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.41 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Fitbit Ionic Sporthorloge vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Fitbit product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe goed kan mijn Fitbit sporthorloge tegen water? Geverifieerd
Alle Fitbit sporthorloges zijn spatwaterdicht. Dit betekent dat ze tegen regen en bijvoorbeeld zweet kunnen. Je kunt niet met alle modellen zwemmen of douchen.

Ik vind dit nuttig (57)
Hoeveel stappen is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen tot 65 jaar? Geverifieerd
Om genoeg te bewegen is het nodig om dagelijks ten minste 10.000 stappen te zetten. Voor mensen ouder dan 65 is dit aantal 8.000.

Ik vind dit nuttig (22)

Praat mee over dit product

Jorn de Goede 18-04-2020
op mijn ionic verschijnt de melding "ontgrendelen met je telefoon". vervolgens vraagt hij om een code, maar die weet ik niet. Kan ik op de een of andere manier aan deze code komen of mijn horloge terugzetten naar de fabrieksinstellingen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Fitbit.