Hozelock 2477 2n1 Tuinslanghaspel

Handleiding voor je Hozelock 2477 2n1 Tuinslanghaspel nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0,82 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Hozelock 2477 2n1 Tuinslanghaspel vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Hozelock product?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik de tuinslanghaspel buiten laten in de winter? Geverifieerd
Nee, Hozelock adviseert sterk om de haspel binnen te halen gedurende de winter, tenzij deze daadwerkelik gebruikt wordt. Vorst kan het product beschadigen.

Ik vind dit nuttig (3)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Hozelock.