HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor Lattenbodems

Hieronder staan alle merken Lattenbodems waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Welke matrassen zijn geschikt voor verstelbare lattenbodems? Geverifieerd
Niet alle matrassen zijn geschikt voor verstelbare lattenbodems. De meest geschikte matrassen zijn het traagschuimmatras, koudschuimmatras, polyetermatras en latexmatras. Pocketveringmatrassen kunnen ook worden gebruikt in combinatie met een verstelbare lattenbodem. Binnenveringsmatrassen en luchtmatrassen zijn niet geschikt voor verstelbare lattenbodems. Alle soorten matrassen kunnen echter wel worden gebruikt op een niet-verstelbare lattenbodem.

Ik vind dit nuttig (25) Lees meer
Kan ik een tweepersoonsmatras gebruiken op een tweepersoonsbed met apart verstelbare lattenbodems? Geverifieerd
Nee. Op een tweepersoonsbed waarvan beide helften afzonderlijk te verstellen zijn is het niet mogelijk een tweepersoonsmatras te leggen, door het mogelijke hoogteverschil tussen de beide helften. Op elke helft zal een eenpersoonsmatras moeten worden geplaatst. Ook is het niet mogelijk een tweepersoons dekmatras te gebruiken.

Ik vind dit nuttig (17) Lees meer
Wat is de minimale dikte van een matras? Geverifieerd
Voor alle matrassen wordt een minimale dikte van 16cm aanbevolen voor voldoende comfort.

Ik vind dit nuttig (11) Lees meer