Handleiding ibel WRE6505 Range extender

Handleiding voor je ibel WRE6505 Range extender nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de ibel WRE6505 Range extender vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit ibel product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen een range extender en een access point? Geverifieerd
Het grootste verschil is dat een access point over het algemeen een bedrade verbinding heeft met een modem of router. Een range extender versterkt daarentegen een bestaand draadloos signaal.

Ik vind dit nuttig (142)
Kan ik een range extender aansluiten op het signaal van een andere range extender? Geverifieerd
Ja, dit is bij veel modellen mogelijk. Let er wel op dat de kwaliteit van het doorgestuurde signaal minder goed kan zijn dan wanneer het direct van een router komt.

Ik vind dit nuttig (72)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door ibel.