HandleidingKwijt Log in

Handleiding iiyama ProLite T2735MSC Touchscreen

Handleiding voor je iiyama ProLite T2735MSC Touchscreen nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.24 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de iiyama ProLite T2735MSC Touchscreen vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de iiyama ProLite T2735MSC Touchscreen?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk iiyama
Model ProLite T2735MSC
Categorie Touchscreens
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.24 MB

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de iiyama ProLite T2735MSC Touchscreen. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Julie de Kort 17-10-2022
Ik gebruik sprintplus3 voorleessoftware, die elke letter uitspreekt als ik typ. Op mijn laptop is dat prima, maar op het aangesloten touchscreen lukt het niet bij typen in browserbalk, en wel bij youtube, doch maar 2x en dan niet meer. Hoe dit oplossen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding iiyama ProLite T2735MSC Touchscreen