IKEA MUREN Fauteuil

Handleiding voor je IKEA MUREN Fauteuil nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0,21 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de IKEA MUREN Fauteuil vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit IKEA product?
Ja Nee
50%
50%
4 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik mijn IKEA product het beste uit elkaar halen? Geverifieerd
IKEA geeft aan dat het uit elkaar halen van hun meubels het beste kan door de bouwtekening in omgekeerde volgorde uit te voeren.

Ik vind dit nuttig (8565)
Ik mis een plug/schroef van mijn IKEA meubel, waar kan ik deze krijgen? Geverifieerd
In elke IKEA winkel is een wand te vinden waar u gratis extra schroeven, pluggen en ander klein bevestigingsmateriaal kunt pakken.

Ik vind dit nuttig (4319)
Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn IKEA product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd
Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (339)

Praat mee over dit product

Loes 04-01-2020
Hoe kan ik de bekleding van de fauteuil Muren verwijderen om te wassen

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Sam Harteman 31-05-2020
In de artikelinformatie staat dat deze fauteuil 3 standen heeft. Ik heb hem aangeschaft, maar ik kan slechts 2 standen vinden. Ingeklapt en licht naar achteren met het voetenbankje uitgeklapt. Wat is de derde stand?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door IKEA.