HandleidingKwijt Log in

Handleiding IKEA NORRAKER Eettafel

Handleiding voor je IKEA NORRAKER Eettafel nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.45 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de IKEA NORRAKER Eettafel vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de IKEA NORRAKER Eettafel?
Ja Nee
100%
0%
2 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je IKEA NORRAKER Eettafel. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met IKEA. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van IKEA NORRAKER Eettafel in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk IKEA
Model NORRAKER
Categorie Eettafels
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.45 MB

Alle handleidingen voor IKEA Eettafels
Meer handleidingen voor Eettafels

Veelgestelde vragen over IKEA NORRAKER Eettafel

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik mijn IKEA product het beste uit elkaar halen? Geverifieerd

IKEA geeft aan dat het uit elkaar halen van hun meubels het beste kan door de bouwtekening in omgekeerde volgorde uit te voeren.

Ik vind dit nuttig (17865) Lees meer

Ik mis een plug/schroef van mijn IKEA meubel, waar kan ik deze krijgen? Geverifieerd

In elke IKEA winkel is een wand te vinden waar u gratis extra schroeven, pluggen en ander klein bevestigingsmateriaal kunt pakken.

Ik vind dit nuttig (8689) Lees meer

Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn IKEA product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd

Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (1466) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de IKEA NORRAKER Eettafel. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Hanna Diamant 07-06-2022
Hoi! Ik heb je klantenservice gebeld om erachter te komen of er een bepaalde schroef in je huis zit toen ik het verkeerde type ontving toen ik een Norråker-tafel ging monteren (artikelnummer 304.289.82). Aangezien je waarschijnlijk pas op zijn vroegst vrijdag een nieuwe vulling met reserveonderdelen krijgt, dacht ik dat ik de geschreven versie zelf zou kopen en dacht ik te horen of je me de afmetingen ervan kunt geven? De schroef heeft nummer 112628 in de gebruiksaanwijzing. Bij voorbaat bedankt! // Hanna

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding IKEA NORRAKER Eettafel

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën