Handleiding IKEA PATRULL Brandblusser

Handleiding voor je IKEA PATRULL Brandblusser nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 5 veelgestelde vragen, 2 comments en heeft 1 stem met een gemiddelde score van 100/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

PATRULL
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.31 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de IKEA PATRULL Brandblusser vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de IKEA PATRULL Brandblusser?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de IKEA PATRULL Brandblusser. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

eva Souisa 01-04-2021
Hi, wat is de houdbaarheid van de patrull brandblusser?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (13)
Keven Smith 15-12-2019
De manometer op mijn IKEA Patrull brandblusser staat in het rood, hoe breng ik hem weer op druk?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je IKEA PATRULL Brandblusser. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met IKEA. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van IKEA PATRULL Brandblusser in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk IKEA
Model PATRULL
Categorie Brandblussers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.31 MB

Alle handleidingen voor IKEA Brandblussers
Meer handleidingen voor Brandblussers

Veelgestelde vragen over IKEA PATRULL Brandblusser

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik mijn IKEA product het beste uit elkaar halen? Geverifieerd

IKEA geeft aan dat het uit elkaar halen van hun meubels het beste kan door de bouwtekening in omgekeerde volgorde uit te voeren.

Ik vind dit nuttig (18800) Lees meer

Ik mis een plug/schroef van mijn IKEA meubel, waar kan ik deze krijgen? Geverifieerd

In elke IKEA winkel is een wand te vinden waar u gratis extra schroeven, pluggen en ander klein bevestigingsmateriaal kunt pakken.

Ik vind dit nuttig (9016) Lees meer

Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn IKEA product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd

Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (1551) Lees meer

Wanneer moet mijn brandblusser worden vervangen? Geverifieerd

Dit is afhankelijk van het merk en type brandblusser. Je vindt de vervaldatum op een sticker op de cilinderbehuizing van de brandblusser.

Ik vind dit nuttig (57) Lees meer

Mijn brandblusser is gedeukt of beschadigd, kan ik deze nog gebruiken? Geverifieerd

Nee! Een gedeukte of beschadigde brandblusser kan bij gebruik gevaarlijk zijn. Laat hem vervangen.

Ik vind dit nuttig (25) Lees meer
Handleiding IKEA PATRULL Brandblusser

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën