HandleidingKwijt Log in

Handleiding IMC Toys 99180 Cry Babies Fantasy Dreamy

Handleiding voor je IMC Toys 99180 Cry Babies Fantasy Dreamy nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.65 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de IMC Toys 99180 Cry Babies Fantasy Dreamy vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de IMC Toys 99180 Cry Babies Fantasy Dreamy?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Specificaties

Merk IMC Toys
Model 99180 Cry Babies Fantasy Dreamy
Categorie Speelgoed
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.65 MB

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Speelgoed. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw IMC Toys 99180 Cry Babies Fantasy Dreamy.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de IMC Toys 99180 Cry Babies Fantasy Dreamy. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Angelo Brandi 24-08-2022
Ik kocht het op amazon, maar het is gemaakt in India.. Zeg je dat het nep is? Waarom is er een gerucht op het internet dat als het in China is gemaakt, het origineel is en als het in India is gemaakt, nep is? Het is juist?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding IMC Toys 99180 Cry Babies Fantasy Dreamy