Handleiding Inventor CF-WUHI-16L Luchtreiniger

Handleiding voor je Inventor CF-WUHI-16L Luchtreiniger nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

DEHUMIDIFIER - AIR PURIFIER
MODELS:
CF-WUHI-16L
CF-WUHI-20L
• USER’S MANUAL
• ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ
• MANUALUL UTILIZATORULUI
ENGLISH | ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ROMANA
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 19.37 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Inventor CF-WUHI-16L Luchtreiniger vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Inventor CF-WUHI-16L Luchtreiniger?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Inventor CF-WUHI-16L Luchtreiniger. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Inventor CF-WUHI-16L Luchtreiniger. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Inventor. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Inventor CF-WUHI-16L Luchtreiniger in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Inventor
Model CF-WUHI-16L
Categorie Luchtreinigers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 19.37 MB

Alle handleidingen voor Inventor Luchtreinigers
Meer handleidingen voor Luchtreinigers

Veelgestelde vragen over Inventor CF-WUHI-16L Luchtreiniger

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Haalt een luchtreiniger ook regulier stof uit de lucht? Geverifieerd

Ja, luchtreinigers halen ook het stof uit de lucht dat anders door middel van schoonmaken verwijderd wordt. Per luchtreiniger kan het verschillen tot welk formaat stof uit de lucht gehaald wordt.

Ik vind dit nuttig (156) Lees meer
Handleiding Inventor CF-WUHI-16L Luchtreiniger