HandleidingKwijt Log in

Handleiding JLL S300 Loopband

Handleiding voor je JLL S300 Loopband nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.89 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de JLL S300 Loopband vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de JLL S300 Loopband?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je JLL S300 Loopband. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met JLL. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van JLL S300 Loopband in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk JLL
Model S300
Categorie Loopbanden
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.89 MB

Alle handleidingen voor JLL Loopbanden
Meer handleidingen voor Loopbanden

Veelgestelde vragen over JLL S300 Loopband

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Welke spieren train ik bij het gebruik van een loopband? Geverifieerd

Bij correct gebruik van een loopband worden rug-, buik-, bil- en beenspieren getraind.

Ik vind dit nuttig (601) Lees meer

De riem van mijn loopband slipt, wat moet ik doen? Geverifieerd

Als de riem van de loopband slipt, kan dit een teken zijn dat deze te los zit en strakker moet worden gemaakt. Raadpleeg de handleiding van uw specifieke loopband om te zien hoe u de riem van uw model aanspant.

Ik vind dit nuttig (6) Lees meer

Hoeveel beweging heeft een gemiddelde volwassene nodig? Geverifieerd

Als volwassene is het verstandig om in totaal minimaal 2,5 uur per week matig intensief te bewegen. Idealiter wordt dit over meerdere dagen verspreid.

Ik vind dit nuttig (5) Lees meer

Wat is de maximale hartslag tijdens inspanning? Geverifieerd

Over het algemeen kunt u een hartslag van 220 nemen en daar uw leeftijd van aftrekken. Voor een persoon van 48 jaar is de maximale hartslag dus 220 minus 48, wat gelijk is aan 172. Als u niet zeker bent van uw persoonlijke toestand, raadpleeg dan uw arts.

Ik vind dit nuttig (2) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de JLL S300 Loopband. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding JLL S300 Loopband

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën