HandleidingKwijt Log in

Handleiding Joie Litetrax 4 Kinderwagen

Handleiding voor je Joie Litetrax 4 Kinderwagen nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 10.89 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Joie Litetrax 4 Kinderwagen vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Joie product?
Ja Nee
75%
25%
4 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat zijn de voor- en nadelen van luchtbanden onder een kinderwagen? Geverifieerd
Het grootste voordeel van luchtbanden onder een kinderwagen is dat ze erg comfortabel zijn voor het kindje en voor degene die de kinderwagen bestuurt. Luchtbanden zorgen voor veel demping op een ongelijke ondergrond zoals het bos en het strand. Een nadeel van luchtbanden is dat ze lek kunnen gaan.

Ik vind dit nuttig (141)
Wat zijn de voor- en nadelen van massieve banden onder de kinderwagen? Geverifieerd
Massieve voorbanden zorgen voor een goede wendbaarheid van de kinderwagen. Een nadeel van massieve banden onder de kinderwagen is dat deze minder dempen en derhalve minder comfortabel zijn dan lucht- of foambanden.

Ik vind dit nuttig (77)
Wat zijn de voor- en nadelen van foambanden onder de kinderwagen? Geverifieerd
Het grote voordeel van foambanden is dat deze niet lek kunnen gaan. Foambanden geven wat minder demping dan luchtbanden, maar zijn comfortabeler dan massieve banden. Bij veel modellen moderne kinderwagens wordt een combinatie gebruikt van massieve banden voor en foambanden achter. waardoor de wagen zeer wendbaar is en comfortabel rijdt.

Ik vind dit nuttig (76)

Praat mee over dit product

Meyer 11-05-2020
Ik ben al dagen bezig om de bekerhouder eraf te krijgen. Maar het werkt niet. Is er een truc?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (104)(Translated by Google)
Christine Bettighofer 02-08-2019
Geachte heer of mevrouw, Vanaf vandaag kan ik mijn Buggie joie litetrax 4 niet meer opvouwen. Tot nu toe is het altijd foutloos geweest, was het heel gemakkelijk en heeft het altijd gewerkt. Hij was niet gevallen of iets dat dit zou kunnen verklaren.. wat kan ik nu doen? Met vriendelijke groeten Christine Bettighofer

beantwoord | Ik vind dit nuttig (44)(Translated by Google)
Schweizer Julia 24-08-2021
Goedenavond Ik heb mijn buggy, de Jolie litetrax E, gedemonteerd zodat ik hem kon wassen, maar helaas heb ik geen foto's gemaakt van hoe alle schroeven in elkaar zijn geschroefd.Kunnen we me helpen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (13)(Translated by Google)
Erkan 25-09-2021
Hoi

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Suju 05-01-2023
Hoi

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Joie Litetrax 4 Kinderwagen