Kaiser HGG 62521 KW Fornuis

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Kaiser HGG 62521 KW Fornuis. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

1,5,,2018-12-14 23:55:15

Beoordeling

Bent u tevreden over dit Kaiser product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Waarom maakt de vonkontsteking van mijn fornuis constant een klikkend geluid?
Als het fornuis met veel water is gereinigd kunnen de knoppen vochtig geworden zijn, waardoor deze in werking kunnen treden. Laat de knoppen drogen. Als het probleem hierdoor niet is opgelost, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (192)
Welke pannen kan ik gebruiken op een inductiefornuis?
In de regel zijn alle pannen die magnetisch zijn te gebruiken op een inductiefornuis. Bijna alle nieuwe pannen zijn geschikt voor inductie.

Ik vind dit nuttig (104)
Waar kan ik onderdelen vinden?
Voor het vinden van onderdelen raden wij aan. Zij hebben een breed assortiment aan onderdelen beschikbaar voor een groot aantal merken.

Ik vind dit nuttig (23)
Mijn fornuis heeft een stekker die niet in een normaal stopcontact past, wat moet ik doen?
Veel elektrische fornuizen (zowel keramisch and inductie) hebben een andere stekker. Dit is omdat deze apparaten veel vermogen hebben. Laat de installatie van het apparaat over aan een professional.

Ik vind dit nuttig (10)
De oven in mijn fornuis wordt niet warm genoeg, wat moet ik doen?
De thermostaat van het apparaat zorgt voor de verwarming tot de ingestelde temperatuur. Hoogstwaarschijnlijk is de thermostaat defect. Zorg dat deze vervangen wordt. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (3)