Kenmore 665.13263 Vaatwasser

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Kenmore 665.13263 Vaatwasser. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

Beoordeling

Bent u tevreden over dit Kenmore product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Na afloop van het programma blijkt vaak dat het vakje in de vaatwasser met daarin de vaatwastablet niet is geopend, hoe kan dit? Geverifieerd
Vaak komt dit doordat er vaat in de vaatwasser staat die het vakje voor de tablet blokkeert. Let hier goed op bij het inruimen van de vaatwasser.

Ik vind dit nuttig (2272)
Kan ik keukenzout gebruiken in mijn vaatwasser? Geverifieerd
Nee, in keukenzout kunnen stoffen zitten die schadelijk zijn voor de vaatwasser.

Ik vind dit nuttig (820)
De vaatwasser verwarmt het water niet meer, hoe komt dit? Geverifieerd
Hoogstwaarschijnlijk is het verwarmingselement defect. Zorg dat deze vervangen wordt. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (271)
Waar kan ik onderdelen vinden? Geverifieerd
Voor het vinden van onderdelen raden wij aan. Zij hebben een breed assortiment aan onderdelen beschikbaar voor een groot aantal merken.

Ik vind dit nuttig (269)
Moet ik de vaat eerst afspoelen voordat ik deze in de vaatwasser doe? Geverifieerd
Afspoelen is niet nodig maar grove, harde en vette etensresten dienen wel verwijderd te worden. Deze kunnen de afvoer op termijn verstoppen.

Ik vind dit nuttig (109)

Praat mee over dit product