HandleidingKwijt Log in

Handleiding Kooper 2160664 Plafondventilator

Handleiding voor je Kooper 2160664 Plafondventilator nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.72 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Kooper 2160664 Plafondventilator vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Kooper 2160664 Plafondventilator?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Kooper 2160664 Plafondventilator. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Kooper. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Kooper 2160664 Plafondventilator in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Kooper
Model 2160664
Categorie Plafondventilators
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.72 MB

Alle handleidingen voor Kooper Plafondventilators
Meer handleidingen voor Plafondventilators

Veelgestelde vragen over Kooper 2160664 Plafondventilator

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Maakt het uit in welke richting mijn plafondventilator draait? Geverifieerd

Ja, dit hangt af van het seizoen. In de warmere seizoenen moet de plafondventilator tegen de klok in draaien om koude lucht naar beneden te blazen. Deze lucht zorgt dat vocht verdampt en heeft hierdoor een verkoelend effect. In de koudere seizoenen moet de plafondventilator met de klok mee draaien om koude lucht naar boven te zuigen, wat de warme lucht omlaag drukt.

Ik vind dit nuttig (160) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Plafondventilators. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Kooper 2160664 Plafondventilator.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Kooper 2160664 Plafondventilator. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Kooper 2160664 Plafondventilator

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën