HandleidingKwijt Log in

Handleiding Kruidvat Early Zwangerschapstest

Handleiding voor je Kruidvat Early Zwangerschapstest nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.89 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Kruidvat Early Zwangerschapstest vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Kruidvat Early Zwangerschapstest?
Ja Nee
9%
91%
11 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Kruidvat Early Zwangerschapstest. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Kruidvat. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Kruidvat Early Zwangerschapstest in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Kruidvat
Model Early
Categorie Zwangerschapstesten
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 3.89 MB

Alle handleidingen voor Kruidvat Zwangerschapstesten
Meer handleidingen voor Zwangerschapstesten

Veelgestelde vragen over Kruidvat Early Zwangerschapstest

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Heeft veel drinken invloed op het resultaat van mijn zwangerschapstest? Geverifieerd
Ja. Veel drinken kan de hoeveelheid zwangerschapshormoon verdunnen en resulteren in een onterechte ‘niet zwanger’ uitslag. Het is het beste te wachten op de natuurlijke drang om te plassen.

Ik vind dit nuttig (138) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Kruidvat Early Zwangerschapstest. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Jb 01-08-2023
Bij mij gaf die vals positief aan binnen de afleesbare tijd . Erg teleurstellend

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Kruidvat Early Zwangerschapstest