HandleidingKwijt Log in

Handleiding Leen Bakker Napoli Kledingkast

Handleiding voor je Leen Bakker Napoli Kledingkast nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.43 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Leen Bakker Napoli Kledingkast vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Leen Bakker Napoli Kledingkast?
Ja Nee
22%
78%
18 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Leen Bakker Napoli Kledingkast. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Leen Bakker. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Leen Bakker Napoli Kledingkast in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Leen Bakker
Model Napoli
Categorie Kledingkasten
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 3.43 MB

Alle handleidingen voor Leen Bakker Kledingkasten
Meer handleidingen voor Kledingkasten

Veelgestelde vragen over Leen Bakker Napoli Kledingkast

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn Leen Bakker product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd
Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (46) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Leen Bakker Napoli Kledingkast. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Mieke 29-11-2020
Kast zit goed verpakt in 9 dozen. Helaas staat op de dozen de inhoud niet vermeld. Dus eerst alles uitpakken. In een v.d. dozen zit een handleiding en alle bevestigingsmateriaal. Jammer dat tekeningen etc klein zijn en mede daardoor onduidelijk. Héél goed kijken en de tijd nemen !!! Ik heb alle schroefjes etc gemonteerd in ca 4 uur en met 2 personen in ca 2 uur tijd de kast op de gewenste plaats inelkaar gezet. Het was best een klus maar eenmaal gereed is het een prima kast.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)
John de leth 02-12-2021
De kast is klote om in elkaar te zetten tevens krijgen wij de schuifdeuren en niet in. Kortom volgende keer weer liever Ikea

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Ahmed 07-01-2022
Ik wil een kledingkast monteren, maar dat kan niet, dit is niet gemakkelijk [email protected]

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Henk Westermolen 27-10-2022
Kunt u mij vertellen in welke doos de handleiding zit

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Ali Alhassan Alzwikh 29-10-2022
ik heb vandaag een schuifdeur kledingkast napoli gekocht en zit er geen handleiding!!! ik heb graag een handleiding nodig

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Van Broeck Rita 04-12-2022
Geen handleiding gevonden. Leen Bakker heeft niemand om kast te komen monteren (tegen betaling) . Persoon die dit deed stopt ermee en ze hebben niemand anders; Begrijp waarom die persoon stopt. De handleiding gevonden op internet, is niet duidelijk. Het is een nachtmerrie om hieraan te beginnen. Als oudere is het zeker een probleem. Was heel tevreden over personeel in winkel en de levering maar dan stopt het. Ga nooit iemand aanraden daar iets te kopen dat moet gemonteerd worden.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Mieke Philips 04-12-2022
In eerste instantie miste ik de handleiding. Nadat ik alles (ik had 2 kasten) had uitgepakt vond ik de handleiding. Zoals voor ieder bouwpakket dien je ook voor montage van deze kasten enige handigheid, geduld en precies de aangegeven volgorde te volgen. Ik had zo nu en dan wél even iemand om hulp gevraagd omdat de kasten best groot zijn. Eenmaal gereed vind ik deze kast voor de zéér gunstige prijs voldoende stevig en voldoen. Succes ermee.

Ik vind dit nuttig (1)
Michiel Wubs 05-04-2023
Ik weet nu wat het toppunt is van slechte manuals, niet Ikea, maar Leenbakker! Koop je een dure kast, zit er niet eens een manual bij, de on-line manual uiteindelijk gevonden. Maar die is zoals heel veel mensen al schreven echt onduidelijk waardoor je verkeerde keuzes maakt. En een op zichzelf goed kast niet goed monteert. Ik mag mijzelf een goede klusser noemen, maar iemand zonder klusgevoel heeft hier een harde dobber aan. Als ik dit vooraf geweten had was ik een deur verder gegaan .

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Leen Bakker Napoli Kledingkast