HandleidingKwijt Log in

Handleiding Leen Bakker Napoli Kledingkast

Handleiding voor je Leen Bakker Napoli Kledingkast nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.43 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Leen Bakker Napoli Kledingkast vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Leen Bakker product?
Ja Nee
27%
73%
15 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn Leen Bakker product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd
Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (37)

Praat mee over dit product

Mieke 29-11-2020
Kast zit goed verpakt in 9 dozen. Helaas staat op de dozen de inhoud niet vermeld. Dus eerst alles uitpakken. In een v.d. dozen zit een handleiding en alle bevestigingsmateriaal. Jammer dat tekeningen etc klein zijn en mede daardoor onduidelijk. Héél goed kijken en de tijd nemen !!! Ik heb alle schroefjes etc gemonteerd in ca 4 uur en met 2 personen in ca 2 uur tijd de kast op de gewenste plaats inelkaar gezet. Het was best een klus maar eenmaal gereed is het een prima kast.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)
John de leth 02-12-2021
De kast is klote om in elkaar te zetten tevens krijgen wij de schuifdeuren en niet in. Kortom volgende keer weer liever Ikea

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Ahmed 07-01-2022
Ik wil een kledingkast monteren, maar dat kan niet, dit is niet gemakkelijk [email protected]

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Henk Westermolen 27-10-2022
Kunt u mij vertellen in welke doos de handleiding zit

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Ali Alhassan Alzwikh 29-10-2022
ik heb vandaag een schuifdeur kledingkast napoli gekocht en zit er geen handleiding!!! ik heb graag een handleiding nodig

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Leen Bakker Napoli Kledingkast