Handleiding - Leen Bakker Reims (195x125x60) Kledingkast

Handleiding voor je Leen Bakker Reims (195x125x60) Kledingkast nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.2 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Leen Bakker Reims (195x125x60) Kledingkast vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Leen Bakker product?
Ja Nee
0%
100%
3 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn Leen Bakker product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd
Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (19)

Praat mee over dit product

Henk 04-02-2020
Echt niet aan te raden. Het is 'onmogelijk' om deze kast in elkaar te zetten. Handleiding is erg onduidelijk. Bovendien krijgen wij de schuifdeur niet in de rails. Niet kopen!!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
John 24-09-2020
Ik ben heel erg handig maar deze kast is toch wel een flinke uitdaging. De handleiding is ook niet duidelijk. Het is me uiteindelijk gelukt maar wel een beschadiging gemaakt helaas. Overigens zal het fineer aan de kopkanten van enkele panelen los

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
John 24-09-2020
Ik ben heel erg handig maar deze kast is toch wel een flinke uitdaging. De handleiding is ook niet duidelijk. Het is me uiteindelijk gelukt maar wel een beschadiging gemaakt helaas. Overigens zal het fineer aan de kopkanten van enkele panelen los

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Klaas 11-10-2020
Slechte handleiding. Schuifdeuren niet goed in de real te krijgen. Uiteindelijk wel gelukt maar met een beschadiging . Achteraf had ik die rot kast niet gekocht.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Leen Bakker.