HandleidingKwijt Log in

Handleiding Leen Bakker Reims (210x215x63) Kledingkast

Handleiding voor je Leen Bakker Reims (210x215x63) Kledingkast nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.81 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Leen Bakker Reims (210x215x63) Kledingkast vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Leen Bakker Reims (210x215x63) Kledingkast?
Ja Nee
67%
33%
3 stemmen

Specificaties

Merk Leen Bakker
Model Reims (210x215x63)
Categorie Kledingkasten
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.81 MB

Veelgestelde vragen over Leen Bakker Reims (210x215x63) Kledingkast

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn Leen Bakker product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd
Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (43)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Leen Bakker Reims (210x215x63) Kledingkast. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

F.K.L van der Net 29-08-2021
Ik vind de montagehandleiding van deze kast zeer onduidelijk , kan er niet op vinden hoe ik het schuifdeursysteem moet monteren . zijn er meer mensen die dit zo ervaren ? of heeft iemand een tip hoe je het moet doen ?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (2)
Van der Veen 16-06-2021
Het is een zeer onduidelijke tekening van deze kast. Hebben jullie ook een filmpje?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Leen Bakker Reims (210x215x63) Kledingkast