Lego set 10684 Juniors Supermarkt koffer

Bekijk en/of download hier de bouwtekening van uw Lego set 10684 Juniors Supermarkt koffer. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden. Bent u op zoek naar onderdelen voor uw product, kijk dan op onze uitgebreide onderdelenpagina voor het assortiment.

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 7.82 MB)

advertisement

Veelgestelde vragen

Ik mis een Lego steentje bij mijn set, waar kan ik die bestellen?
Lego heeft een eigen service waar u losse steentjes kunt bestellen of aangeven dat er een steentje ontbrak bij uw set. Bekijk hun website voor meer informatie.

Ik vind dit nuttig (440)
Hoe kan ik mijn Lego steentjes het beste reinigen?
Lego adviseert om de steentjes met de hand schoon te maken met water (niet warmer dan 40°C) en eventueel een mild schoonmaakmiddel. Doe de steentjes nooit in de wasmachine of vaatwasser. Laat ze na het wassen drogen aan de lucht. Elektrische onderdelen kunnen alleen gereinigd worden met een droge doek.

Ik vind dit nuttig (123)
Hoe kan ik voorkomen dat mijn Lego speelgoed verkleurt?
De twee belangrijkste oorzaken van het verkleuren van het plastic van Lego speelgoed zijn langdurige blootstelling aan zonlicht en sigarettenrook. Beperk dit tot een minimum bij het bewaren van uw Lego.

Ik vind dit nuttig (103)
Hoe kan ik het beste de stickers op Lego aanbrengen?
Om de stickers nog van plaats te kunnen veranderen is het slim om een beetje ruitenreiniger aan te brengen op de plek waar de sticker moet komen. Als de sticker een maal op de goede plek zit kun je hem laten drogen en zal hij vast komen te zitten.

Ik vind dit nuttig (24)
Zijn Lego en Duplo stenen met elkaar te combineren?
Ja, Lego en Duplo stenen zijn compatible. Lego stenen passen op de Duplo stenen met de holle noppen. Duplo stenen passen het beste op de grotere Lego stenen en kunnen makkelijker loskomen van de kleinere Lego stenen.

Ik vind dit nuttig (15)