Handleiding - Mega Bloks set 95227 Dragons Universe Skullcrush

Bouwtekening voor je Mega Bloks set 95227 Dragons Universe Skullcrush nodig? Hieronder kun je de bouwtekening gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de bouwtekening die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.46 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Mega Bloks set 95227 Dragons Universe Skullcrush vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Mega Bloks product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn Mega Bloks speelgoed verkleurt? Geverifieerd
De twee belangrijkste oorzaken van het verkleuren van het plastic van Mega Bloks speelgoed zijn langdurige blootstelling aan zonlicht en sigarettenrook. Beperkt dit tot een minimum bij het bewaren van uw Mega Bloks.

Ik vind dit nuttig (117)
Zijn de Mega Bloks steentjes compatible met die van Lego? Geverifieerd
Ja, de meeste steentjes van Mega Bloks passen ook op de steentjes van Lego.

Ik vind dit nuttig (83)
Hoe kan ik mijn Mega Bloks steentjes het beste reinigen? Geverifieerd
Mega Bloks adviseert om de steentjes met de hand schoon te maken met warm water of een vochtige doek. Doe de steentjes nooit in de wasmachine of vaatwasser. Laat ze na het wassen drogen aan de lucht. Elektrische onderdelen kunnen alleen gereinigd worden met een droge doek.

Ik vind dit nuttig (73)

Iconen

Producten kunnen veel iconen bevatten. In onze Icon Library kun je de betekenis van deze iconen vinden, zodat je je product veilig en verantwoord kunt gebruiken. De iconen hieronder zijn niet per definitie van toepassing op het product op deze pagina.

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Mega Bloks.