HandleidingKwijt Log in

Handleiding Minolta Maxxum 4000AF Flitser

Handleiding voor je Minolta Maxxum 4000AF Flitser nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.5 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Minolta Maxxum 4000AF Flitser vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Minolta Maxxum 4000AF Flitser?
Ja Nee
100%
0%
2 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Minolta Maxxum 4000AF Flitser. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Minolta. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Minolta Maxxum 4000AF Flitser in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Minolta
Model Maxxum 4000AF
Categorie Flitsers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.5 MB

Veelgestelde vragen over Minolta Maxxum 4000AF Flitser

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het richtgetal? Geverifieerd
Het richtgetal geeft de maximale hoeveelheid flitslicht aan die de flitser kan produceren. Een hogere waarde geeft aan dat het onderwerp over een grotere afstand belicht kan worden.

Ik vind dit nuttig (123) Lees meer

Praat mee over dit product

Here you can share what you think about the Minolta Maxxum 4000AF Flitser. If you have a question, first carefully read the manual. Requesting a manual can be done by using our contact form.

Handleiding Minolta Maxxum 4000AF Flitser