Handleiding Nedis VSWI3453BK HDMI Switch

Handleiding voor je Nedis VSWI3453BK HDMI Switch nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

ned.is/vswi3453bk
ned.is/vswi3455bk
HDMI™ Switch
3/5x HDMI input HDMI output
VSWI3453BK / VSWI3455BK
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.08 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Nedis VSWI3453BK HDMI Switch vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Nedis VSWI3453BK HDMI Switch?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Nedis VSWI3453BK HDMI Switch. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Nedis VSWI3453BK HDMI Switch. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Nedis. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Nedis VSWI3453BK HDMI Switch in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Nedis
Model VSWI3453BK
Categorie HDMI Switches
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.08 MB

Alle handleidingen voor Nedis HDMI Switches
Meer handleidingen voor HDMI Switches

Veelgestelde vragen over Nedis VSWI3453BK HDMI Switch

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waar staat HDMI voor? Geverifieerd

HDMI staat voor High-Definition Multimedia Interface. HDMI is een aansluiting om hoge kwaliteit beeld en geluid van het ene apparaat naar het andere te sturen.

Ik vind dit nuttig (2) Lees meer
Handleiding Nedis VSWI3453BK HDMI Switch

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën