Panasonic TX-65EZ950E OLED televisie

Handleiding voor je Panasonic TX-65EZ950E OLED televisie nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.99 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Panasonic TX-65EZ950E OLED televisie vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.

Bent u tevreden over dit Panasonic product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik wil een speaker aansluiten op mijn OLED televisie via HDMI, welke poort moet ik gebruiken? Geverifieerd
Hiervoor dient de HDMI-ARC poort gebruikt te worden, die specifiek gemaakt is voor het aansluiten van audioapparatuur.

Ik vind dit nuttig (10)
Hoe meet ik hoeveel inch mijn OLED televisie is? Geverifieerd
Het meten van hoeveel inch een OLED televisie is gebeurt door de diagonale afstand te meten van bijvoorbeeld de linker bovenhoek naar de rechter onderhoek van het scherm (niet de rand). Een inch is 2,54 centimeter, dus bij een gemeten afstand van 99 centimeter heeft u een LED televisie van 39 inch.

Ik vind dit nuttig (7)
Wat is OLED? Geverifieerd
OLED staat voor organic LED. De pixels van een OLED scherm bestaan uit organische materialen die licht geven als er stroom doorheen gaat. In tegenstelling tot LCD en LED is bij OLED dus geen achtergrondverlichting meer nodig, omdat iedere pixel zelfstandig licht geeft.

Ik vind dit nuttig (3)
Wat is de contrast ratio? Geverifieerd
De contrast ratio geeft aan hoe ver de witste wit van de zwartste zwart zit. Een contrast ratio van bijvoorbeeld 400:1 betekent dat het zwartste zwart in beeld 400 keer donkerder is dan de witste wit. Een hoge contrast ratio draagt bij aan de scherpte van het beeld.

Ik vind dit nuttig (3)
Maakt het uit op welke HDMI poort ik mijn apparatuur aansluit? Geverifieerd
In principe kun je apparatuur zoals een blu-ray speler of game console op elke HDMI poort aansluiten. Het apparaat is vervolgens te gebruiken door in het menu van de televisie de desbetreffende poort te selecteren.

Ik vind dit nuttig (2)
Wat is de optimale kijkafstand voor mijn televisie? Geverifieerd
Dit hangt deels af van persoonlijke voorkeur, maar als vuistregel kan worden uitgegaan dat de optimale kijkafstand ongeveer 3x de diagonale lengte van de televisie. Bij een televisie van 60 inch (152cm) is de optimale kijkafstand 180 inch of ongeveer 4.5 meter.

Ik vind dit nuttig (0)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Panasonic.