Philips Elektrische tandenborstels

Hieronder staan alle modellen Philips Elektrische tandenborstels waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe vaak moet ik de opzetborstels van mijn elektrische tandenborstel vervangen? Geverifieerd
Philips raadt aan de opzetborstel elke 3 maanden te vervangen voor een optimaal resultaat.

Ik vind dit nuttig (1)
Hoe vaak en hoe lang moet ik mijn tanden poetsen? Geverifieerd
Het is verstandig om ten minste 2 keer per dag ten minste 2 minuten te poetsen. Veel elektrische tandenborstels zijn uitgerust met een functie die deze 2 minuten aangeeft.

Ik vind dit nuttig (0)
Is elektrisch poetsen beter dan handmatig poetsen? Geverifieerd
Elektrische tandenborstels zijn veel beter in het verwijderen van tandplak dan handmatig poetsen. Ook helpen veel elektrische tandenborstels met het timen van een poetsbeurt, wat het resultaat ten goede komt.

Ik vind dit nuttig (0)
Kan ik mijn Sonicare opzetborstel ook gebruiken op een ander model elektrische tandenborstel van Philips? Geverifieerd
Ja, de Sonicare opzetborstels passen op alle Philips Sonicare modellen, behalve de PowerUp Battery en Essence.

Ik vind dit nuttig (0)
Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen een elektrische tandenborstel gebruiken? Geverifieerd
Kinderen kunnen elektrisch poetsen vanaf het moment dat zij zelfstandig een tandenborstel kunnen vasthouden en gebruiken. Gebruik voor kinderen een kleine borstelkop met zachte haren en gebruik tot de leeftijd van 5 jaar een speciale kindertandpasta met een gereduceerd fluoridegehalte.

Ik vind dit nuttig (0)