HandleidingKwijt Log in

Handleiding Philips BCR430 Eeltverwijderaar

Handleiding voor je Philips BCR430 Eeltverwijderaar nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.53 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Philips BCR430 Eeltverwijderaar vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Philips BCR430 Eeltverwijderaar?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Philips BCR430 Eeltverwijderaar. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Philips. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Philips BCR430 Eeltverwijderaar in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Philips
Model BCR430
Categorie Eeltverwijderaars
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.53 MB

Veelgestelde vragen over Philips BCR430 Eeltverwijderaar

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik gebruik regelmatig een eeltverwijderaar, maar de eelt op mijn voet blijft terugkomen. Hoe kan dat? Geverifieerd
Eelt ontstaat wanneer er te veel druk op één enkel punt wordt uitgeoefend. Deze eelt van verwijderd worden, maar blijft terugkomen zolang de oorzaak niet wordt weggenomen. Andere schoenen of anders lopen kan zorgen dat de druk wordt weggenomen.

Ik vind dit nuttig (26) Lees meer

Praat mee over dit product

Here you can share what you think about the Philips BCR430 Eeltverwijderaar. If you have a question, first carefully read the manual. Requesting a manual can be done by using our contact form.

Jan Hoogendoorn 18-12-2020
Prima product. Hoe en waar kan ik nieuwe schuurschijven kopen en bestellen. Philips BCR 430.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Philips BCR430 Eeltverwijderaar