Philips S7970 Scheerapparaat

Handleiding voor je Philips S7970 Scheerapparaat nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1,41 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Philips S7970 Scheerapparaat vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Philips product?
Ja Nee
100%
0%
2 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe vaak moet ik de scheerhoofden van mijn Philips scheerappaaraat reinigen? Geverifieerd
Philips raadt aan om dit elke twee maanden te doen. Regelmatig schoonmaken verlengt de levensduur van het apparaat.

Ik vind dit nuttig (81)
Hoe lang kan ik met een scheerkop doen voordat deze vervangen hoeft te worden? Geverifieerd
Afhankelijk van gebruik gaat een scheerkop 6 maanden tot 2 jaar mee. Voor een optimaal scheerresultaat is het verstandig de scheerkop elk jaar te vervangen.

Ik vind dit nuttig (71)
Waar kan ik het model- en/of serienummer van mijn Philips scheerapparaat vinden? Geverifieerd
Het modelnummer staat op de achterkant van het apparaat. Het serienummer staat soms ook op de achterkant van het apparaat, anders is deze te vinden onder de uitklapbare tondeuse of in de haarkamer.

Ik vind dit nuttig (50)
Wat is het verschil tussen vibrerende en roterende scheerkoppen? Geverifieerd
Dit komt voor een groot deel neer op persoonlijke behoeften en voorkeur, maar over het algemeen is te zeggen dat de mesjes van een vibrerende scheerkop sneller bewegen en dus sneller resultaat boeken. Een roterende scheerkop kan echter sommige gezichtscontouren beter bereiken.

Ik vind dit nuttig (19)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Philips.