HandleidingKwijt Log in

Handleiding Playmobil set 5053 Wedding Romantische kerk

Bouwtekening voor je Playmobil set 5053 Wedding Romantische kerk nodig? Hieronder kun je de bouwtekening gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de bouwtekening die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.92 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Playmobil set 5053 Wedding Romantische kerk vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Playmobil product?
Ja Nee
100%
0%
2 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn Playmobil speelgoed verkleurt? Geverifieerd
De twee belangrijkste oorzaken van het verkleuren van het plastic van Playmobil speelgoed zijn langdurige blootstelling aan zonlicht en sigarettenrook. Beperkt dit tot een minimum bij het bewaren van uw Playmobil.

Ik vind dit nuttig (834)
Hoe kan ik mijn Playmobil speelgoed schoonmaken? Geverifieerd
Playmobil raadt aan om hun producten met de hand schoon te maken met lauw water en eventueel mild schoonmaakmiddel. Doe de steentjes nooit in de wasmachine of vaatwasser. Laat ze na het wassen drogen aan de lucht. Electrische onderdelen kunnen alleen gereinigd worden met een droge doek.

Ik vind dit nuttig (634)
Vanaf welke leeftijd is Playmobil geschikt om mee te spelen? Geverifieerd
De meeste Playmobil sets zijn geschikt vanaf 4 jaar en ouder vanwege de kleine onderdelen die ze bevatten. De speciale 1.2.3. lijn is al geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud. De aanbevolen leeftijd staat altijd op de doos aangegeven.

Ik vind dit nuttig (334)

Praat mee over dit product

fff 28-11-2021
df

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Van Saarloos 14-09-2022
Hallo ik heb van Playmobil set 4296 Wedding Kerk. We missen een paar kleine onderdelen. Slotje van de deur van de kerk toren(30247680)de klimop kerk toren.plantenbakjes voor de deur (30259973 2x en 30057420 2x).sluier van de bruid(30248932 en 30248922)bruidsboeket.krans aan de kroonluchter. Hebben jullie deze nog?Hoeveel gaat mij dit kosten?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Playmobil set 5053 Wedding Romantische kerk