HandleidingKwijt Log in

Handleiding Playmobil set 70078 The Movie Rex Dasher's Porsche Mission E

Bouwtekening voor je Playmobil set 70078 The Movie Rex Dasher's Porsche Mission E nodig? Hieronder kun je de bouwtekening gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de bouwtekening die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 11.09 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Playmobil set 70078 The Movie Rex Dasher's Porsche Mission E vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Playmobil product?
Ja Nee
67%
33%
3 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn Playmobil speelgoed verkleurt? Geverifieerd
De twee belangrijkste oorzaken van het verkleuren van het plastic van Playmobil speelgoed zijn langdurige blootstelling aan zonlicht en sigarettenrook. Beperkt dit tot een minimum bij het bewaren van uw Playmobil.

Ik vind dit nuttig (834)
Hoe kan ik mijn Playmobil speelgoed schoonmaken? Geverifieerd
Playmobil raadt aan om hun producten met de hand schoon te maken met lauw water en eventueel mild schoonmaakmiddel. Doe de steentjes nooit in de wasmachine of vaatwasser. Laat ze na het wassen drogen aan de lucht. Electrische onderdelen kunnen alleen gereinigd worden met een droge doek.

Ik vind dit nuttig (634)
Vanaf welke leeftijd is Playmobil geschikt om mee te spelen? Geverifieerd
De meeste Playmobil sets zijn geschikt vanaf 4 jaar en ouder vanwege de kleine onderdelen die ze bevatten. De speciale 1.2.3. lijn is al geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud. De aanbevolen leeftijd staat altijd op de doos aangegeven.

Ik vind dit nuttig (334)

Praat mee over dit product

LOHRENTZ 21-04-2021
WAAROM REAGEERT PORSCHE NIET NA HET VERVANGEN VAN DE MOTORMODULE?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (4)(Translated by Google)
Arjen Spek 05-07-2020
Een hele mooie auto! Mijn zoon van 10 keek er al naar uit en was er heel erg blij mee dat hij dit op zijn verjaardag kreeg. Nadat hij hem in elkaar had gezet ging hij er mee spelen, maar na ongeveer een uurtje ging de auto alleen nog in de hoogste stand, heel langzaam, beetje schokkend vooruit. Dus nieuwe batterijen er in, maar dat bleek het niet te zijn. Blijkbaar was het motortje kapot. Vraag: Kan zoiets komen, omdat hij er ook met de hand mee speelt (Wel alleen als het motortje uit staat)?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (3)
MG 01-11-2020
Hallo, we hebben een probleem met een achterwiel op dit model. De as van het wiel brak toen het voertuig viel. Moeten we de motor volledig vervangen door onderdeelnummer 30 67 9293 of kunnen we gewoon de as vinden? Als we de motor vervangen, is deze dan compatibel met de huidige afstandsbediening? Bij voorbaat dank. MG

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Vasco Quinteiro 05-10-2021
No consigo sincronizar os carro com o comando en com o telemóvel. Como consigo fazer a sincronização? Os leds vermelhos piscam em simultâneo

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Sven 22-01-2022
Dank u voor de mogelijkheid om online toegang te krijgen tot deze gebruiksaanwijzing. Heeft mij veel tijd bespaard!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Philippe 04-02-2022
Hallo ik heb de motormodule van mijn porsche mission e veranderd en de afstandsbediening werkt niet meer wat te doen bedankt

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Stéphanie 18-11-2022
Hallo, Ik heb hetzelfde probleem. Heb je een oplossing gevonden? Dankjewel. Met vriendelijke groet, Steffie

Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Playmobil set 70078 The Movie Rex Dasher's Porsche Mission E