Porsche Cayman (2009)

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Porsche Cayman (2009). Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden. Bent u op zoek naar onderdelen voor uw product, kijk dan op onze uitgebreide onderdelenpagina voor het assortiment.

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5.94 MB)

advertisement

Veelgestelde vragen

Mijn auto heeft een distributieketting, wat is het vervangingsinterval hiervan?
Een distributieketting hoort bij normaal gebruik de gehele levensduur van de auto mee te gaan en hoeft dus niet vervangen te worden.

Ik vind dit nuttig (146)
Wanneer moet de airbag van de bijrijdersstoel worden uitgezet?
Wanneer je een kind voorin vervoerd en het zitje tegen de rijrichting in is geplaatst, dan moet de airbag worden uitgeschakeld. Daarnaast is dit ook aan te raden voor kinderen tot 12 jaar die in de bijrijdersstoel plaatsnemen. Dit is om verwondingen bij een ongeval te voorkomen.

Ik vind dit nuttig (26)
Hoe diep moet het profiel van mijn banden zijn?
De wettelijke minimale profieldiepte van zomer en winterbanden is 1.6mm.

Ik vind dit nuttig (17)
Ik heb de verkeerde brandstof getankt, wat moet ik doen?
Rijdt in dit geval niet! Het maakt niet uit of het diesel in een bezine-auto is, of bezine in een dieselauto. In beide gevallen kan dit schade aan de motor en/of andere onderdelen van de auto opleveren. Neem contact op met een pechhulp-dienst.

Ik vind dit nuttig (13)
Zorgt een lagere bandenspanning voor meer grip tijdens het rijden in de sneeuw?
Nee, hoewel de banden met een lagere spanning meer contact maken met de weg, is er toch sprake van minder stabiliteit. Rijd daarom altijd met de juiste bandenspanning!

Ik vind dit nuttig (3)