HandleidingKwijt Log in

HandleidingKwijt Pro

Wat is HandleidingKwijt Pro?

HandleidingKwijt Pro is ons partnerprogramma voor bedrijven die productondersteuning kunnen bieden in de vorm van reviews en vergelijking, onderdelen of reparatie. Het brengt je in contact met honderdduizenden consumenten die op zoek zijn naar hulp voor hun producten. Jouw diensten worden aangeboden op de productpagina’s die matchen met jouw vakgebied.

Is HandleidingKwijt Pro gratis?

HandleidingKwijt Pro is momenteel in beta, wat betekent dat we nog werken aan het verbeteren van ons aanbod en onderzoeken hoe onze partners het programma ervaren. De beta-fase zal een jaar duren (tot 1 augustus 2023), gedurende welke een HandleidingKwijt Pro account volledig gratis zal zijn. We zullen nooit kosten in rekening brengen zonder onze partners ruim van tevoren te informeren. Tot die tijd werken we hard om te zorgen dat we waarde creëren voor onze partners.

Hoe word ik een HandleidingKwijt Pro partner?

Het is heel makkelijk om een Pro partner te worden. Vul gewoon het formulier in met informatie over je bedrijf en één van onze accountmanagers zal de aanvraag bekijken en verwerken. Na goedkeuring kun je jouw vakgebied aangeven en links invoegen naar relevante pagina’s op je eigen website. Deze worden vervolgens automatisch geplaatst op onze website en zijn klaar om gevonden te worden door onze gebruikers. Klinkt dit goed? Meld je dan nu aan!