Profile 840000015 Schakelklok

Handleiding voor je Profile 840000015 Schakelklok nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.92 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Profile 840000015 Schakelklok vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Profile product?
Ja Nee
17%
83%
6 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn schakelklok maakt een zacht ratelend geluid, is dat normaal? Geverifieerd
Mechanische schakelklokken hebben een intern mechanisme dat een zacht ratelend geluid maken. Ook kan bij het aan- en afslaan van deze schakelklokken een duidelijke klik gehoord worden.

Ik vind dit nuttig (230)

Praat mee over dit product

Julien De Vuyst 20-12-2019
Helemaal NIET tevreden over mijn aankoop. Terug naar de winkel geweest omdat ik er echt niet kon met werken. In de winkel de eerste bediende raakte er ook niet wijs uit, de tweede heeft na veel moeite de tijd kunnen instellen en dan 1 periode geprogrammeerd. Thuis heb ik het moeten resetten en verder geprobeerd om het te programmeren - lukt maar gedeeltelijk met HEEL VEEL problemen (zeker 20x moeten herbeginnen). Kan nog altijd niet instellen waarvoor ik het gekocht heb. MISKLEUN VOOR 100%

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Profile.