HandleidingKwijt Log in

Handleiding Rameder Xtreme 500 Dakkoffer

Handleiding voor je Rameder Xtreme 500 Dakkoffer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.63 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Rameder Xtreme 500 Dakkoffer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Rameder Xtreme 500 Dakkoffer?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Rameder
Model Xtreme 500
Categorie Dakkoffers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.63 MB

Veelgestelde vragen over Rameder Xtreme 500 Dakkoffer

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe hard mag ik rijden met een dakkoffer op mijn auto? Geverifieerd
In principe zit hier geen limiet aan. Echter kan een dakkoffer onder hoge snelheden het rijgedrag van de auto beinvloeden. Daarom is het aan te raden niet harder te rijden dan 130 kilometer per uur.

Ik vind dit nuttig (272)
Heeft een dakkoffer invloed op mijn brandstofverbruik? Geverifieerd
Ja. Hoewel de exacte hoeveelheid verschilt per auto en dakkoffer kan worden gezegd dat het verbruik bij een snelheid van 100 km/h toeneemt met 1 liter per 100 kilometer.

Ik vind dit nuttig (106)
Hoe kan ik mijn dakbox het beste laden? Geverifieerd
Probeer ten eerste de zwaarste objecten in de auto zelf te vervoeren en de lichtste objecten in de dakkoffer. Verdeel het gewicht in de dakkoffer gelijkmatig, waarbij de zwaarste objecten in het midden, boven de dakdragers komen. Zorg ervoor dat de objecten in de dakkoffer niet kunnen schuiven en als er scherpe objecten zijn, dek deze dan af om schade aan de dakkoffer en andere bagage te voorkomen

Ik vind dit nuttig (102)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Rameder Xtreme 500 Dakkoffer. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Rameder Xtreme 500 Dakkoffer