Revell set 24072 KA-58 Radiobestuurbare helikopter

Handleiding voor je Revell set 24072 KA-58 Radiobestuurbare helikopter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.86 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Revell set 24072 KA-58 Radiobestuurbare helikopter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.

Bent u tevreden over dit Revell product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Moet ik mijn Revell model verven voor of na dat ik hem bouw? Geverifieerd
Revell raadt aan om het model eerst te verven en dan in elkaar te zetten. Soms is het handig om een deel van het model wel in elkaar te zetten, als al die onderdelen in dezelfde kleur geverfd moeten worden.

Ik vind dit nuttig (25)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Revell.