Sparta ION R20i Elektrische fiets

Handleiding voor je Sparta ION R20i Elektrische fiets nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.38 MB)

advertisement

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Sparta ION R20i Elektrische fiets vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Sparta product?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe vaak moet ik mijn fietsketting insmeren? Geverifieerd
Bij normaal gebruik is het verstandig de fietsketting eens per maand in te smeren. Doe dit vaker als de fiets intensief gebruikt wordt. Smeer de fietsketting ook in na ritten in hevige regen of veel stof.

Ik vind dit nuttig (139)
Wat is de goede bandendruk voor een fiets? Geverifieerd
Een fietsband hoort vrij hard opgeblazen te worden. De exacte druk verschilt per fiets en merk maar over het algemeen is het goed tenminste 3,5 tot 4,5 bar aan te houden. Vaak staat de ideale druk aangegeven op de band.

Ik vind dit nuttig (43)
Mijn banden zijn lek terwijl ik mijn fiets heel lang niet heb gebruikt, hoe kan dit? Geverifieerd
Fietsbanden zijn van rubber. Dit is een natuurproduct dat gevoelig is voor uitdroging. Dit kan gebeuren door in felle zon te staan of door het verstrijken van veel tijd. Een extreem uitgedroogde fietsband kan daardoor barsten of bij de eerste rit lek raken.

Ik vind dit nuttig (37)
Wat zegt de grootte van het wiel over mijn fiets? Geverifieerd
Hoe groter het wiel van de fiets, hoe meer afstand er met één omwenteling wordt afgelegd. Zonder versnellingen of andere hulpmiddelen zal dit ook meer kracht kosten. Het is dus niet zo dat fietsen met grotere wielen ook sneller gaan.

Ik vind dit nuttig (36)
Waar kan ik het framenummer van mijn Sparta fiets vinden? Geverifieerd
De framenummers van Sparta fietsen staan doorgaans vermeld op witte barcode-stickers en beginnen met een S of SP gevolgd door cijfers. Meestal zit deze sticker op de liggende achtervork van de fiets.

Ik vind dit nuttig (27)
Hoeveel kilo kan een Sparta fiets dragen? Geverifieerd
Volgens Sparta kunnen al hun fietsen een gewicht tot 120 kilogram dragen. Dit is inclusief eventuele bagage.

Ik vind dit nuttig (11)

Loading…

Praat mee over dit product

benita.te.riele@hetnet.nl 07-03-2019
Mijn zus heeft een Sparta ION M- gear en moet volgens haar rijwielhandelaar dacht en nacht aangesloten zijn op het electriciteitsnet. Mijn vraag is of dit juist is

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Sparta.