Handleiding Spektrum DXe RC Controller

Handleiding voor je Spektrum DXe RC Controller nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 11.5 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Spektrum DXe RC Controller vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Spektrum product?
Ja Nee
21%
79%
14 stemmen

Praat mee over dit product

Max Duschl 26-11-2020
Hallo hoe kunt u deze instructies in het DUITS krijgen of afdrukken ??

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Edo Muner 31-12-2020
Hallo, ik heb een Spectrum DX E-radio en ik zou graag willen begrijpen hoe ik van modus 2 naar modus 1 moet schakelen, niet als een "mechanisch" onderdeel op de radio maar op de ontvanger, hoe ik me moet gedragen .. (ik denk het is niet voldoende om de stekkers op de ontvanger te vervangen. .). Als ik via een computer verder moet, moet ik de radio of de ontvanger opnieuw kalibreren enz ... Mijn vliegtuig heeft het systeem "VEILIG".

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Spektrum DXe RC Controller