Spikes Spider Compact Sneeuwkettingen

Handleiding voor je Spikes Spider Compact Sneeuwkettingen nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.03 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Spikes Spider Compact Sneeuwkettingen vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Spikes Spider product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Om welke wielen moeten de sneeuwkettingen worden gemonteerd? Geverifieerd
Sneeuwkettingen moeten om de door de motor aangedreven wielen gemonteerd. Bij vierwielaangedreven auto's kun je deze het beste doen om de voorwielen. Vraag bij twijfel advies van je dealer.

Ik vind dit nuttig (18)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Spikes Spider.