Handleidingen voor Clas Ohlson Crosstrainers

Hieronder staan alle modellen Clas Ohlson Crosstrainers waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen een crosstrainer met het vliegwiel voor of achter? Geverifieerd
Crosstrainers met het vliegwiel aan de achterkant zijn over het algemeen kleiner. Op deze crosstrainers kun je vaak ook kleinere stappen maken. Als het vliegwiel aan de voorkant zit is de crosstrainer vaak groter en kunnen er grotere stappen gemaakt worden.

Ik vind dit nuttig (109)
Welke spieren train ik bij het gebruik van een crosstrainer? Geverifieerd
Bij correct gebruik van een crosstrainer worden rug-, schouder-, arm-, buik-, bil- en beenspieren getraind.

Ik vind dit nuttig (99)
Is het gebruik van een crosstrainer belastend voor mijn knieën? Geverifieerd
Nee. Tijdens de oefening blijven je voeten op de pedalen en maak je vloeiende bewegingen. Hierdoor wordt er geen kracht uitgeoefend op de knieën, zoals bijvoorbeeld bij hardlopen.

Ik vind dit nuttig (65)